Stavke u korpi: 0

BareFaced

BareFaced

BareFaced Beauty je nagrađivani brend mineralne šminke, poreklom iz Engleske, posvećen kreiranju širokog spektra čiste, prirodne mineralne kozmetike. Njihova mineralna šminka je napravljena od 100% prirodnih sastojaka, te je potpuno slobodna od hemikalije, parabena, alkohola i parfema, zato je mogu koristiti i osobe sa problematičnom i osetljivom kožom. Njihova kozmetika je potpuno bezbedna, u potpunosti testirana i stekla je međunarodna odobrenja organizacije Cruelti Free, PETA, Vegan Societi i Vegetarijanskog društva.

Kompanija je osnovana 2005. godine od strane Nadine Anderson nakon što je pretrpela alergijsku reakciju na tečni puder poznatog brenda, koji je koristila do tada. Nakon detaljnog razmatranja navedenih sastojaka bila je šokirana otkrićem da proizvod sadrži hemikalije, parabene, alkohol i mnoge druge iritirajuće materije koje mogu uzrokovati probleme koje je njena koža pretrpela. Nakon toga, Nadin je odlučila da istraži druge alternative i bila oduševljena kada je otkrila mineralne osnove, koje, pored toga što su potpuno prirodne, daju odličnu pokrivenost i nežne prema njenoj osetljivoj koži. Međutim, u tom trenutku, Nadin je utvrdila da čisti, mineralni puderi nisu bili lako dostupni u Velikoj Britaniji. Tako da je odlučila da osnuje preduzeće koja će proizvoditi specijano napravljene proizvode, po najvišim standardima.

BareFaced Beauty kozmetika je veoma hvaljena i izrasla i razvila u vodeći brend čistih, prirodnih i mineralnih proizvoda.