Stavke u korpi: 0

Konjac Sponge

Konjac Sponge

Originalni i najbolji konjac sunđeri od najčistijih konjac biljaka sa bogatim mineralnim ekstraktima. Duboko čiste, vrše piling i detoksikaciju kože za blistav ten. Odgovaraju osetljivoj koži i koži beba.

The Konjac Sponge Company je prva i najveća kompanija za snabdevanje prvorazrednih Konjac sunđer proizvoda za Veliku Britaniju, Evropu i ostatak sveta. Konjac biljka se gaji na plodnim vulkanskim brdima na ostrvu Jeju u Južnoj Koreji. Jeju ostrvo je poznato kao nedodirljiva oblast izuzetne lepote i pod okriljem je UNESCO zaštite svetske kulturne i prirodne baštine.

Kompanija se ponosi što njihovi proizvodi nose simbole zeca koji skače i Vega Societi-a. Svaki sunđer se pravi ručno i testiran je na autentičnost i čistoću, za razliku od mnogih drugih proizvoda, koji su često proizvedeni u masi, lošeg kvaliteta, u nemoralnim fabrikama, koje često koriste nečiste materijale lošeg kvaliteta.

Korišćenjem najfinije konjac biljke koja se svrstava u razred hrane, dobijaju se samo najčistiji proizvodi bez mikroba ili zagađivača. Njihovi konjac sunđeri su ručno izrađeni da se ne bi oštetila fina struktura ćelija. Ako proizvod ne nosi logo Konjac Sponge Company, onda to nije originalan proizvod firme Konjac Sunđera.